PureVPN Suomi arvostelu

VPN-palvelujen käyttö on nykypäivää parhaimmillaan, ja ne mahdollistavat ennenkaikkea sinun turvallisuutesi ja yksityisyytesi parantamisen verkossa. Tämän lisäksi mahdollistavat VPN-palvelut myöskin lukuisat muut asiat kuten ulkomaalaisten valikoimien katselun Netflixin ja BBC iPlayerin kaltaisissa suoratoistopalveluissa. Tietenkin myös Ylen sisällön katselu ulkomailta sujuu niiden avulla leikiten.

Siksipä päätimmekin pistää järjestäen kokeiluun kaikki suosituimmat VPN-palvelut, ja ennen kaikkea niiden toiminnan kotimaassamme. Toisin kuin kohtaamasi sivustot, jotka ovat vain täynnä suoraan englannin kielestä käännettyjä artikkeleita tönköllä suomen kielellä, panostamme me oikeasti selkeään ja selkosuomiseen tekstiin. Mitäpä sitä turhia kirjoitella jos kukaan ei termistöä edes ymmärrä.

Joka tapauksessa, on tällä kertaa testissämme eräs alan suurimmista toimijoista, PureVPN. Jo alkujaan voin suoraan pahoitella kaikkien suomalaisten puolesta sitä, ettei myöskään PureVPN tarjoa vieläkään suomen kieltä sovelluksiinsa. Onneksi sovellukset ovat kuitenkin todella helppokäyttöiset. Ja sovelluksista puheen ollen, löytyy PureVPN:ltä sellaiset melkein kaikille mahdollisille alustoille. Tuki löytyy tietokoneiden puolelta niin Windowsille, Macintoshille kuin Linuxillekin. Luurien puolelta löytyy sovellukset niin Androidille kuin Iphonellekin. Jos on aktiivinen netinselailija, suosittelisin tutustumaan myös PureVPN :n kevyisiin selainliitännäiseen, jotka löytyvät Chromeen ja Firefoxiin. 

Monet pitävät firman luotettavuuden määreenä ainakin jollain tasolla itsessään firman ikää. Kerronkin siis ilouutisen sanoessani PureVPN :n olevan yksi alan vanhimmista toimijoista, ollen aloittanut jo vuonna 2007. Ja VPN-palveluita kun usein tupataan vertailemaan palvelinten lukumäärän mukaan, niin on PureVPN onnistunut itselleen jo kartuttamaan hurjat 6500 sellaista. Käytännössähän palvelinten määrällä ei ole mitään väliä meille KUNHAN myös Suomesta tai vähintäänkin jostakin naapuristamme löytyy palvelimia. Tällöin nimittäin me suomalaisetkin saamme nopean VPN-yhteyden käyttöömme. Ja meidän onneksemme tarjoaakin PureVPN Suomessa 50 palvelinta, joiden kertoo sijaitsevan Espoon tienoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käytännössä milloin tahansa luottaa voivasi yhdistää jollekin näistä ja nauttia nopeasta verkkoyhteydestä.

PureVPN turvallisuus

Kuten aiemmin sanoimmekin, on eräs VPN-palvelun suomista suurimmista hyödyistä. Siksipä on ensiarvoisen tärkeätä, että valitst käytöösi sellaisen VPN:n, joka tarjoaa kunnollisen turvan, eikä vain uskoittele sellaista.

Hyvä VPN salaa kaiken sinun ja VPN-palvelimen välisen liikenteen, jotta kaiken maailman pitkäkyntiset nuuskijat ja verkkorikolliset eivät pääse siihen käsiksi. Hyvän salauksen takaa esimerkiksi PureVPN :n ja miltei jokaisen markkinoiden parhaista VPN-palveluista tarjoama 256-bittinen AES-256 salaus. Termit sikseen, kyseinen salausmenetelmä on valtiojohtojenkin toimissaan käyttämä, ja riittää varmasti jokaiselle yksityishenkilölle.

PureVPN tarjoaa myös eräänlaisen Kill Switch-nimellä tunnetun vikasuojan. Tämä vikasuoja katkaisee heti nettiyhteytesi, mikäli tietosi ovat vaarassa päätyä suojaamattomaan verkkoon. Näin ollen ei vikatilanteessakaan pääse käymään vahinkoa jossa tietosi katoaisivat vääriin käsiin.

Mitä kaikkea sillä voi tehdä?

Turvallisuuteen ja yksityisyytesi liittyvät syyt jo mainittuamme, lienee helpointa suoraan listata kaikkia mielestämme kätevimpiä ominaisuuksia joita PureVPN käyttäjilleen tarjoaa.

Ehkä tärkeimpänä ominaisuutena on mahdollisuus ulkomaille rajattujen suoratoistopalvelujen käyttämiseen. Tämä mahdollistaa vaikkapa Netflixin täyden valikoiman katselun, joka on normaalisti saatavilla ainoataan jenkeille. Varjopuolena tietenkin on se, että sarjoihin ei tällöin välttämättä löydy suomenkielisiä tekstejä. Mutta eikös lempparileffojen katsominen olekin jokatapauksessa perin mukava tapa harjoittaa englannin taitojaan.

Mikäli reissaat ulkomailla, niin olet saattanut törmätä erääseen ropleemaan. Nimittäin Yle Areenan palveluiden toimimattomuuteen ulkomailla. Sisältö kun on oikeussyistä pääosin rajoitettu Suomen sisällä jaettavaksi, jolloin Ylen pitää pyrkiä estämään sen käyttö ulkomailla. PureVPN :n avulla on kuitenkin yhdellä klikkauksella mahdollista valita haluamasi sijainti, jossa sivustot luulevat sinun olevan. Eli vaikka lomailisit aurinkorannalla, voit valita sijainniksesi sateisen Suomen ja nauttia kotimaisia leffoja myös ulkomailla!

Mitä PureVPN maksaa?

Mitä se maksaa? Kyseinen kysymys ja miete on varmasti läsnä jokaisen suomalaisen arjessa, tai vähintäänkin niiden jotka ovat yhtä pihejä kuin itse allekirjoittanut. 

PureVPN:n hinnat ovat hyvin pitkälti dollareina esitetyt myös heidän sivuillaan, joten käytetään dollareita myös tässä. Kunhan muistatte että ainakin kirjoitushetkellä ovat eurot vielä arvokkaampia!

Tosiaankin, mikäli haluaa tasaisen maksuvirran ja kuukausittain uusiutuvan tilauksen, on se mahdollista PureVPN:llä. Tämä kuukausittainen tilaus maksaa 10,95 Yhdysvaltain dollaria kuussa, joka ei muihin alalla kilpaileviin firmoihin verrattaessa paljoakaan keskiarvosta eroa, ja on myös allekirjoittaneen mielestä varsin käypä hinta.

Mikäli kuitenkin haluaa säästää, on mahdollista maksaa pidempi tilaus etukäteen ja saada suhteessa paljon pienempi kuukausimaksu. Esimerkiksi vuosittain uusiutuvalla tilauksella tippuu kuukausihinta noin 4,16 dollariin ja erikoistarjouksessa olevalla 5 vuoden sopparilla jää kuukausihinta vain 1,32 dollariin, eli siis ainoastaan karvan yli euroon kuussa.

Ja koska ei meillä päin ole ollut tapana ostaa sikaa säkissä, tarjoaa PureVPN 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun, mikäli et jostakin syystä sitten olisikaan tuotteeseen tyytyväinen. Voit siirtyä katselemaan tilaussivua alla olevasta nappulasta:

Yhteenveto

PureVPN tarjoaa niin ominaisuuksien kuin turvallisuudenkin osalta paljon, etenkin suomalaisille asiakkaille. Meille tärkeinä ominaisuuksina ovat etenkin Netflixin ja Yle Areenan takkuilematon toiminta, sekä tietenkin suuri määrä Suomessa ja Virossa sijaitsevia VPN-palvelimia. 

Voimme suositella PureVPN lämpimästi kaikille VPN:stä kiinnostuneille, sillä ethän osta sikaa säkissä, heidän tarjotessaan täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun,

 

Arvosana: 8,6

One thought on “PureVPN Suomi arvostelu

  1. Päivitysilmoitus: Mikä on VPN? – Digitekniikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: