NordVPN Suomi Arvostelu

Jokainen vuonna 2020 verkossa liikkuva lienee varmastikin kuullut NordVPN :stä. Mikäli taas kuulut niihin harvoihin ja valittuihin, jotka ovat tavalla tai toisella onnistuneet välttämään kyseisen VPN:n varsin laajan ja erinomaisesti toimineen markkinoinnin, voin sanoa olevani suoranaan äimistynyt. Mutta mitäpä turhia sen enempää jaarittelemaan, te lukijat nimittäin mitä todennäköisimmin olette paikalle saapuneet kuulemaan NordVPN-palvelun toiminnasta, selkosuomeksi tietenkin, kuten aina ennenkin.

Mikäli et vielä tiedä mikä on VPN, suosittelemme vilkaisemaan yksinkertaisen selityksen siihen tästä nappulasta: https://digitekniikka.com/2020/12/01/mika-on-vpn/

NordVPN Turvallisuus

Voimme varmaan kaikki olla yhtä mieltä siitä että yksi pääsyistä VPN-palvelun käyttöön on sen tuoma lisäturva verkossa. Nykyään on nimittäin entistä vaikeampaa pysyä turvassa verkon vaaroilta, seurannan ja tietosi urkkijoiden käydessä yhä rohkeammiksi ja törkeämmiksi. NordVPN on kuitenkin täydellinen ratkaisu tähän, sillä voimme jo suoraan sen enempää kiertelemättä sanoa suoraan sen antavan erään markkinoiden parhaista turvista sinulle ja laitteillesi. 

Vaikka olettekin tähän nimenomaiseen arvosteluun päätyneet juuri siksi, että pyrin käyttämään semmoista kieltä, jota kuka tahansa suomalainen ymmärtää iästä ja asuinpaikasta riippumatta, haluan silti muutaman termin mainita turvallisuutta sivuten. Nimittäin muista aina tarkistaa, että käyttämäsi VPN-palvelu tarjoaa sinulle 256-bittisen lohkoketjusalauksen, joka useimmiten tunnetaan standardilla AES-256. Tämä tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että sitä käyttävä VPN-palvelu, kuten NordVPN, kykenee tarjoamaan kaikille tiedoillesi armeijatason turvan.’

On myös hyvä varmistua siitä, ettei tietojasi vuodeta eteenpäin, ja siinä NordVPN on myös varsin läpinäkyvä ja pitää huolen siitä ettei sinusta tallennu heidän käyttöönsä yhtikäs mitään tietoa, eivätkä myöskään ulkoiset tahot, edes valtiot tai muut vieraat vallat, pääse käsiksi tietoihisi tai sivuhistoriaasi. Pysyt siis 100% suojassa NordVPN avulla.

Mitä NordVPN avulla voi tehdä?

Voit tehdä NordVPN:n avulla vaikka ja mitä! Mihin ikinä VPN palvelua tarvitsetkaan, onnistuu se varmasti NordVPN:n avulla. Heillä on yksi markkinoiden laajimpia palvelinverkostoja, joka ulottuu miltei 60 eri maahan, joten pystyt käyttämään sitä nopeasti vaikka ulkomailla reissatessa, tietenkin kaikilla laitteillasi, olipa kyseessä sitten läppäri, puhelin tai vaikkapa tabletti.

NordVPN Netflix

Mitenkäs sitten sen USA:n Netflixin legendaarisen jenkkivalikoiman käyttäminen? No tottakaihan se onnistuu NordVPN:n avulla! Netflixin Suomessa tarjoama valikoimahan on varsin vajavainen, ollen vain noin puolet siitä mitä Amerikan Yhdysvalloissa tarjotaan. Siksipä VPN:n avulla onkin mahdollista katsoa myös lempparisarjoja, joita ei Suomessa muuten katsoa voisi, riittää että valitsee sovelluksesta USA:ssa sijaitsevan palvelimen ja painaa yhdistä-nappulaa.

Yle Areena ulkomailla

Mitenkäs sitten Yle Areenan katselu ulkomailta? Mikäli olet reissannut enemmänkin maailmaa, olet varmastikin huomannut että myöskin meidän oma Ylemme rajoittaa valikoimaansa Suomen rajojen ulkopuolella. NordVPN kuitenkin omistaa palvelimia myös koto-Suomessamme, joten sen lisäksi että saamme nauttia varsin nopeista yhteyksistä, mahdollistaa NordVPN myös suomalaisten sivustojen kuten YLE:n ja Yle Areena :n käytön ulkomailta käsin, aivan kuin olisit Suomessa.

NordVPN Suomi

Nyt keskitytään vielä hetki niihin syihin, jotka tekevät NordVPN-palvelusta erään parhaista vaihtoehdoista juurikin suomalaisille käyttäjille. Kuten varmasti olet jo huomannut, pyrkii NordVPN kansainvälisyydestään huolimatta antamaan varsin pohjoismaisen simppelin ulkoasun. Ja mikä tärkeintä, on myös heidän sivustonsa saatavilla omalla ihanalla suomen kielellämme! Tämä tarkoittaa sitä, että apua löytyy helposti myös suomeksi, jolloin ongelmatilanteet ratkeavat ilman kääntäjää, vaikka lontoon kieli ei niin hyvin taittuisikaan.

Tämän lisäksi omaa NordVPN kattavan valikoiman palvelimia niin Suomessa kuin Ruotsissa ja Virossakin, mahdollistaen todella nopeat yhteydet miltei missä tahansa päin Suomea tahansa.

Yhteenveto ja arvosana

NordVPN sai meiltä varsin paljon ylistystä, ollen mielestämme erinomainen etenkin suomalaiseen käyttöön. Siksipä onkin varsin erinomaista, että he tarjoavat tällä hetkellä suomalaisille erikoistarjousta joulunajan kunniaksi!  Saat 2 vuoden sopimuksesta 68% alennusta ja vieläpä 3 kuukautta ilmaiseksi kaupan päälle. Mikäli siis olet yhtä pihi rahojesi suhteen kuin allekirjoittanut itse, osaat varmastikin arvostaa hyvää tarjousta. Kaiken lisäksi tarjoaa NordVPN vieläpä kaikille asiakkailleen täyden 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla täysin riskittä!

 

Arvosana: 9,2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: